Ten eerste, wat leuk dat je deze pagina bezoekt! We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Naast Gophers en Stewards hebben we ook regelmatig andere werkzaamheden waar we hulp voor zoeken om AnimeCon een nog leukere en betere conventie te maken. De onderstaande vacatures staan op dit moment open.

Spreekt een van deze vacatures je aan? Wat leuk! Laten we dan snel elkaar (online) een keertje ontmoeten en de werkzaamheden bespreken. Per vacature is aangegeven wie je ervoor moet contacteren. 

Beloningen

- Naast dat je AnimeCon helpt met het nog leuker en beter maken voor onze bezoekers, krijg je er ook nog andere extra’s voor!

- Zo heb je natuurlijk altijd recht op een gratis weekend ticket. Ook krijg je een crew shirt van ons en goodies zoals armbandjes, drinkbekers, etc..

- Verder hoef je met het invullen van een van deze vacatures geen shifts te draaien op de conventie! Dit omdat je voorafgaand aan de conventie al veel werkzaam bent voor AnimeCon.

- Daarnaast zijn we van plan (als het weer mag) met onze vrijwilligers vaker uitjes te organiseren waar we gezamenlijk iets leuks (met korting) gaan doen.

- Verder kan je het vrijwilligerswerk voor AnimeCon ook gebruiken op je CV! Veel werkgevers vinden het belangrijk en leuk om te zien dat mensen zich als vrijwilliger inzetten. Ook kan je met je werkzaamheden voor AnimeCon ervaring opdoen die je mee kan nemen naar je (toekomstige) werkgever.

- En als laatste natuurlijk onze eeuwige waardering en dank! Zonder jullie als vrijwilligers zouden we AnimeCon nooit kunnen organiseren. Samen maken we er iets moois en vooral leuks van!