De locatie
Het Theatherhotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 
 
Dieet restricties

Op het festival zijn er veel verschillende soorten eten. Hoewel ze heerlijk zijn, kan er een ingrediënt in zitten waarvoor je allergisch bent. Vraag hiernaar bij de etenskraam van jouw keuze. Maar maak je geen zorgen, er zijn veel verkopers.

Asthma en andere aandoeningen aan de luchtwegen
In het Theatherhotel mag niet worden gerookt vanwege de Nederlandse tabakswet. Roken is alleen buiten toegestaan. 
Het kan voorkomen dat sommige zalen benauwd worden, houd hier rekening mee.

Epilepsie
Houd er rekening mee dat de evenementen op het hoofdpodium, concerten en arcade kasten heldere en stroboscopische lichten en/of rookeffecten kunnen hebben 

Het gebruik van medicijnen
Wanneer je gebruik maakt van medicatie dat ten alle tijden binnen je bereik moet zijn, vraag dan een Tas Vergunning aan bij de registratiebalie. In sommige ruimtes zijn (grote) tassen niet toegestaan om mee te nemen. Met een Tas Vergunning mag je de tas waarvoor de vergunning is verleend meenemen in deze ruimtes.

Als je medicijnen gebruikt waarvan mensen op de hoogte moeten zijn, laat het ons dan weten. Ook bij epilepsie of een andere aandoening waardoor je tijdelijk bewusteloos kunt raken vernemen wij dit graag vooraf. Je kan dit doen door je medische gegevens toe te voegen tijdens het personalisatieproces van het ticket. Door deze maatregelen kunnen onze beveiligers en veiligheidspersoneel de juiste zorg bieden als dat nodig is.

Vragen en opmerkingen
Mochten je nog vragen, opmerkingen of andere zaken hebben die je ons wilt vertellen, maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. We doen ons uiterste best om het festival voor iedereen toegankelijk te maken maar mochten we iets zijn vergeten, laat het ons dan weten.