Het Theaterhotel

Het festival vindt plaats in het Theaterhotel Almelo. Op it moment kan je geen kamer boeken aangezien we alle kamers geblokkeerd hebben tot maandag 15 augustus.

Op maandag 15 augustus vind je op deze pagina een boekingslink voor kamers. Echter: het hotel heeft neit genoeg kamers voor alle bezoekers en omdat het een luxe hotel is, is de prijs ook niet naar ieders wens.

Almelo heeft verschillende andere (meestal kleinere) hotels en verblijfsmogelijkheden, maar er zijn twee andere plekken die je kan overwegen omdat we een groeps-taxi service naar deze hotels georganiseerd hebben.

De taxi service

Tijdens het festival kan je taxi kaartjes kopen bij de Registratie Desk in de hotel lounge. Daarmee kan je van en naar Hotel Hengelo van der Valk en Eden City Hotel Hengelo reizen. Als je terug wil naar je hotel laat je de Registratie Desk een taxi voor je oproepen, waarmee je - met een paar andere mensen - naar je hotel reist.

In beide hotels staat in de entree een banner met daarop het nummer at je kan bellen voor een taxi naar het Theaterhotel. Je kan dan afrekenen bij de chauffeur.

  • Een enkele reis kost € 7,50 per persoon.
  • Aangezien het de bedoeling is de ritten te delen, kan het buiten piekuren even duren voor er een taxi is. (Natuurlijk kan je ook geluk hebben,)
  • Gedurende piek tijden (het begin van het festival en later op de avond) verwachten we korte wachttijden.
  • Deze service stopt alleen bij het Theaterhotel, Hotel Hengelo van der Valk en Eden City Hotel Hengelo.
  • Je hoeft je taxi tickets niet vooraf te bestellen.

Hotel Hengelo van der Valk

Hotel Hengelo van der Valk is ideaal voor mensen met de auto. Het is naast de snelweg A1 en maar 15 minuten met de auto naar het Theaterhotel. Het behoort ook tot dezelfde keten als het Theaterhotel.

Bij aankomst in het Theaterhotel kan je het beste de P3 parkeergarage gebruiken, aangezien er op de 4e verdieping een directe ingang is het Theaterhotel in.

Er is ook een bus richting het Theaterhotel, maar helaas op enige afstand van het hotel.

Eden City Hotel Hengelo

Het Eden City Hotel Hengelo is met name per trein eenvoudig te bereiken.

Het hotel is naast het station, waar tot 4 keer per uur treinen naar Almelo vertrekken. De rit duurt 10 tot 12 minuten en van daar af is het een korte wandeling door het centrum van Almelo (of een busrit) naar het Theaterhotel.

Naast het hotel is een grote parkeergarage en de rit naar het Theaterhotel duurt een 25 minuten.