Het Theaterhotel in Almelo bestaat als hotel voor conferenties en theater sinds the jaren 80. Het was de locatie voor Animecon van 2004 tot en met de 2012. Voor the Classic editie van 2022 gaan we weer terug naar deze locatie met een ritzy jaren 20 gevoel.

Het gebouw van het hotel kan verwarrend zijn/ Het combineert een 19de eeuws theater met de 17de eeuwse "Oude societeit" middels een modern 20ste eeuws hotel ertussen. Om het plaatje af te ronden werd er in de 21ste eeuw nog een vleugel aan het hotel toegevoegd. Er is een hoofdingang - te zien op het plaatje hierboven - maar ook een zij ingang voor bezoekers met een passage door de oude societeit - te zien hieronder. Dankzij deze unieke combinatie aan stijlen, kunnen we events plaats laten vinden door de locatie in het gebouw aan te passen. Voor cosplay fotograven is het gebouw dan ook de hemel op aarde.

Het hotel ligt naast een stijlvol park rond landgoed Huize Almelo met nog meer prachtige plekken voor een Cosplay fotoshoot. Als je het hotel verlaat vanuit de andere kant, wandel je direct het spraakzame stadshart van Almelo in.

Het hotel bereiken is net zo gemakkelijk als een nachtclub vinden tijdens de drooglegging op een vrijdagavond. Onze routebeschrijving pagina toont alle opties inclusief parkeer instructies en openbaar vervoer.