Cosplay at AnimeCon
Taste Japan: Takoyaki
Japanese Calligraphy Workshop
Cardgames at the Exp Plaza
Figures and merchandise at the Dealer Room
AnimeCon: Japanese Fashion, Lolita and Visual Kei events

AnimeCon Festival Events and Activities

Ons programma, vol met een breed scala aan activiteiten, is wat AnimeCon onderscheidt van andere conventies. Het volledige programma opstellen is veel werk en houdt ons bezig totdat het festival eindelijk begint. In 2019 hadden we meer dan 200 evenementen verspreid over onze conventie! Lezingen, workshops, wedstrijden, proeverijen... Van klassieke theeceremonies tot bordspelavonden, van Japan-gerelateerde bingospellen tot dansworkshops, van de AMV-competitie tot speeddaten, er zijn maar weinig evenementen die we niet overwegen te organiseren. Heb je een geweldig idee voor ons programma, of wil je dit specifieke evenement zelf organiseren, stuur dan een e-mail naar de afdeling Festival Events via het contactformulier.

Naarmate we de datum van het festival naderen, zul je zien dat deze pagina's voortdurend in aantal toenemen en uitbreiden in inhoud en details. Ook de informatie die over is van het voorgaande jaar wordt gestaag verwijderd of geüpdatet naar de huidige editie van ons festival.

Wat te doen bij AnimeCon Classic? Het volledige programma komt hier binnenkort.

Festival Event Overzicht!

De Laatste Events

AnimeCon heeft veel verschillende soorten activiteiten. Van proeverijen tot gamecompetities en van workshops tot een showcase van indie gamedevs. Check onze tijdlijn voor een overzicht van alle evenementen.