Ben je dol op videogames? Dan is onze Game Room de place to be!

Onze Game Room wordt mede beschikbaar gesteld dankzij alle derde partijen waarmee we samenwerken, bijvoorbeeld AFK Esports. Zonder hun hulp hadden we nooit zoiets majestueus kunnen bouwen. Van retro-games tot het nieuwste van het nieuwste, we hebben het allemaal om van te genieten.

Kom langs in de Game Room en laat je skills zien of probeer nieuwe games uit, alleen of samen met vrienden!

Beperkingen
De gebruikelijke regels zijn van toepassing (oranje zone). Dus laat je eten, drinken en cosplay-rekwisieten buiten de Game Room. 

Beschikbaarheid
Dag- en weekendbezoekers
 
Locatie
Amadeus & Verdi 

Openingstijden
Vrijdag: 14:00 - 02:30
Zaterdag: 10:00 - 02:30
Zondag: 10:00 - 16:00

Competities en Inschrijven

Spelen en wedstrijden gaan hand in hand. De spanning, de combo's, het discrete gevloek...! En hoe meer controllers, hoe meer tegenstanders. Als je geïnteresseerd bent in total mayhem, dan is de Game Room de plek waar je moet zijn! Tijdens het weekend zullen er meerdere spelwedstrijden worden georganiseerd in en rond de Game Room. Alle bezoekers zijn vrij om deel te nemen aan een wedstrijd van hun keuze om kans te maken op fantastische prijzen. En als de prijs je niet bevalt, heb je in ieder geval de roem en glorie.

Voor de meeste competities is het verplicht om je aan te melden voordat de competitie begint. Meld je aan bij een Touch-pc. Je kunt alle benodigde informatie digitaal invullen. Zorg ervoor dat je je vrienden meeneemt, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Onze Games en Setups

Bij de Game Room zijn de klassieke consoles maar ook de nieuwste aanwinsten aanwezig. Benieuwd in wat je allemaal tegen kan komen? Hieronder een aantal voorbeelden van games/setups die je kan verwachten!

  • Retro-LAN Party Setup
  • Volledige Rockband 3 Setup
  • OSU!
  • Dance Dance Revolution
  • Beat Mania
  • Super Smash Bros.
  • Arcade Kasten