The best foods

Your Bento at AnimeCon

A Taste of Japanese Whisky

Catering, workshops, proeverijen, maid cafés... Proef Japan op AnimeCon Classic! 

Op AnimeCon Classic kun je de Japanse cultuur ervaren via alle vijf de zintuigen, inclusief smaak. De meeste catering zal buiten staan, op het plein voor het Theaterhotel en op het terras aan de stadskant. Het hotel zal binnen de Nederlandse keuken aanbieden, alsmede de bar. Maar wij zullen binnen ook bezig zijn met food workshops, (sake / whisky / bier) proeverijen en een Japanse bar.

Food Workshops

Als je liever wilt leren hoe je de meest exquise smaak van Japan maakt, organiseert AnimeCon meestal verschillende workshops Japans eten.  

Tastings

Jaarlijks worden er Japanse Whisky proeverijen georganiseerd door onze voorzitter, Niels. Tijdens dit event, proef je enkele van de beste de beste smaken Japanse whisky te bieden heeft. En natuurlijk staat Japan vooral bekend om hun eigen op rijst gebaseerde drank: Sake, waar je onder leiding van onze vrienden van sake.nl meer over te weten zult komen.

Betaalde workshops en tastings

Een extra ticket is vereist voor de meeste workshops en tastings, om de materiaalkosten te dekken. Tickets hiervoor zijn op elke event pagina apart te kopen maar ook hieronder waar je meerdere tickets tegelijk kan bestellen. Beschikbare tickets zijn online te koop tot 30 minuten voor het event start. Daarna verkopen we de overige tickets (als die er zijn) aan de deur van de Food workshops locatie.

We hebben geen aparte fysieke balie voor voedsel events op de locatie. Alle verkoop vooraf vindt online plaats.