Pers en Media Registratie

Een artikel schrijven over de subculturen van anime en cosplay doe je het beste op AnimeCon, de langstlopende Nederlandse animeconventie.

Leden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten kunnen een gratis Persbadge krijgen bij de V.I.P. lijn aan de inschrijfbalie voor tijdens het festival. Neem wel je NVJ-Perskaart mee. Leden van vergelijkbare internationale organisaties wordt aangeraden vooraf contact met ons op te nemen, zodat we de gegevens kunnen controleren. Indien vergelijkbaar met de NVJ ontvang je vooraf een gratis Persbadge die je tijdens het festival ook bij de inschrijfbalie kunt ophalen. Voor freelance fotografen zonder pers contacten hebben wij geen vergelijkbare regeling.

Na aanmelding wordt de aanmelding per mail afgehandeld. Zorg ervoor dat je de huisregels hebt gelezen. We vragen alle bezoekers, inclusief pers, om een tassenvergunning aan te vragen, aangezien we over het algemeen geen grote tassen toestaan in verschillende delen van het festival. Aanmelden kan via de mail bij aanmelding of bij de inschrijfbalie van het festival.

Persberichten

Pers Kit
We have gathered some pictures, graphics and other information you can use in our press kit:
Press @ AnimeCon

Pers Berichten
AnimeCon 2019 Ahoy Pers bericht UK
AnimeCon 2019 Ahoy Pers bericht NL
AnimeCon 2018 Pers kit 

Registreer als Pers


Heb je interesse om te schrijven over AnimeCon, vraag dan een Persticket aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. Voeg gelieve ook informatie over je platform toe.