De Broodfabriek is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder aan de A4, nabij de A12 en de A13. De locatie is goed te bereiken met de snelwegen richting Den Haag vanuit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.


Het adres is:
Volmerlaan 12
2288 GD
Rijswijk

Tik op de afbeelding om deze te downloaden

A4 vanuit de richting van Amsterdam:
Via de A4 bereik je in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. Volg de A4 tot afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit sla je rechtsaf de Diepenhorstlaan op. Ga bij de 1e stoplichten linksaf de Visseringlaan op. Na 250 meter, sla linksaf de Volmerlaan op en na 50 meter bevind De Broodfabriek zich aan de rechterkant.

A13 vanuit de richting van Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neem je de A13 richting Den Haag. Volg bij het knooppunt Ypenburg de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). Je volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit sla je rechtsaf de Diepenhorstlaan op. Ga bij de 1e stoplichten linksaf de Visseringlaan op. Na 250 meter, sla linksaf de Volmerlaan op en na 50 meter bevind De Broodfabriek zich aan de rechterkant.

A4 vanuit de richting van Rotterdam:
Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. Volg de A4 tot afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt je rechtdoor de Diepenhorstlaan op. Ga bij de 1e stoplichten linksaf de Visseringlaan op. Na 250 meter, sla linksaf de Volmerlaan op en na 50 meter bevind De Broodfabriek zich aan de rechterkant.

Plan je route naar De Broodfabriek (Google Maps).


OV reisinformatie:
Looproute vanaf Rijswijk Station
Vanaf het NS station Rijswijk is het ongeveer 10 minuten lopen naar De Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationhal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf de Lange Kleiweg op. Ga na 350 meter links de Visseringlaan op. Bij de stoplichten loop je rechtsaf de Volmerlaan en bevindt de ingang van De Broodfabriek zich aan je rechter kant. Pak voor het gemak je route erbij in Google Maps. 

Bus/Tram: stopt direct voor de ingang van De Broodfabriek 
Bus 30: Stop Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Bus 50: Stop Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)
Bus 51: Stop Volmerlaan (Den Haag – Delft)
Bus 53: Stop Volmerlaan (Rijswijk – Delft)
Tram 17: Stop Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)