Kom samen met ons levellen op het Exp Plaza!
Dit gebied zit stampvol met verschillende soorten activiteiten. Van de perfecte plek voor het uitproberen van een nieuw bordspel tot lekker hangen met je vrienden terwijl je wacht op het volgtende event waar je heen wilt. We hebben ook een een gedeelte voor fotoshoots en een speciaal ignerichte loung om te zitten en te genieten van wat eten en drinken.

Het beste van dit alles? De meeste van onze activiteiten zijn beschikbaar van vroeg in de ochtend tot laat in de avond! Neem een kijkje naar wat we te bieden hebben en vermaak jezelf. Maar vergeet niet om te kijken of je je moet inschrijven. Sommige van onze activiteiten hebben maar beperkt plaats.

Onze activiteiten

Dus, hoe kun je een level omhoog gaan?

Net als in alle spellen kun je dat op je eigen manier doen! Actief of passief, we hebben iets voor alle wensen.
Je kunt meeodne in toernooien, of gewoon ontspannen spelen en ondertussen nieuwe vrienden maken (Shogi, Go en het gebied voor Trading Card Games)
Je kunt jagen en verstoppen samen met andere spelers bij het dagelijkse murder mystery spel, of lekker ontspannen proberen om ze allemaal te vanngen met de Cosplay Target game.
Test je vaardigheden in rollenspellen met een Dungeons and Dragons campaign, of laat je zangkunsten horen bij de karaoke!
Er is iets voor iedereen van elke leeftijd.

Beperkingen

Je kunt je tassen en cosplay props meenemen naar onze activiteiten en er is een speciaal gebied voor eten en drinken. Veel activiteiten hebben schone tafels nodig. Als je op zoek bent naar een plek om te eten op het Exp Plaza check dan AUB of het een aangewezen lounge zone is en niet een activiteit. Onze vrijwilligers helpen graag als iets niet duidelijk is!

Houd er AUB rekening meet dat het niet roken beleid altijd geld op het Exp Plaza.

Beschikbaarheid
Weekend en dag bezoekers

Locatie
Wordt aangekondigd!

Openingstijden
Vrijdag: Wordt aangekondigd
Zaterday: Wordt aangekondigd
Zondag: Wordt aangekondigd

What to do at the Exp Plaza

Competities en inschrijven

Het Exp Plaza heeft veel activiteiten waar je op elk moment in en uit kan lopen. Voor sommige activiteiten, zoals Dungeons and Dragons, TCG competities en andere spellen moet je je wel inschrijven. Controleer het krantje op de conventie voor de inschrijvingslocatie. Succes en veel plezier!