Ben je dol op videogames? Dan is onze Game Room de place to be!

Onze Game Room wordt mede beschikbaar gesteld dankzij alle derde partijen waarmee we samenwerken, bijvoorbeeld AFK Esports. Zonder hun hulp hadden we nooit zoiets majestueus kunnen bouwen. Van retro-games tot het nieuwste van het nieuwste, we hebben het allemaal om van te genieten.

Over het algemeen kan je de volgende games bij ons vinden in de Game Room, Rock Band, Dance Dance Revolution, Super Smash Bros, Mario Kart, Tekken, Just Dance, Overcooked, Zelda 4 Swords en natuurlijk nog veel meer!

Kom langs in de Game Room en laat je skills zien of probeer nieuwe games uit, alleen of samen met vrienden!

Beperkingen
De gebruikelijke regels zijn van toepassing (rode zone). Dus laat je tassen (groter dan 25cm x 14cm x 7cm, lege tassen inbegrepen), eten, extra grote cosplay-rekwisieten en drankjes buiten de Game Room. Houd er rekening mee dat het rookverbod ook van kracht is in de Game Room. Het is ook verboden om eigen controllers mee te nemen (met uitzondering van vechtstokken en handhelds). We behouden ons het recht voor om indien nodig de binnenkant van je vechtstokken te controleren.
 
Locatie
Nog aan te kondigen!
 
Openingstijden
Vrijdag: Nog aan te kondigen!
Zaterdag: Nog aan te kondigen!
Zondag: Nog aan te kondigen!

Competities en Inschrijven

Spelen en wedstrijden gaan hand in hand. De spanning, de combo's, het discrete gevloek...! En hoe meer controllers, hoe meer tegenstanders. Als je geïnteresseerd bent in total mayhem, dan is de Game Room de plek waar je moet zijn! Tijdens het weekend zullen er meerdere spelwedstrijden worden georganiseerd in en rond de Game Room. Alle bezoekers zijn vrij om deel te nemen aan een wedstrijd van hun keuze om kans te maken op fantastische prijzen. En als de prijs je niet bevalt, heb je in ieder geval de roem en glorie.

Voor de meeste competities is het verplicht om je aan te melden voordat de competitie begint. Meld je aan bij een Touch-pc. Je kunt alle benodigde informatie digitaal invullen. Zorg ervoor dat je je vrienden meeneemt, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Onze Games en Setups

Bij de Game Room zijn de klassieke consoles maar ook de nieuwste aanwinsten aanwezig. Benieuwd in wat je allemaal tegen kan komen? Hieronder een aantal voorbeelden van games/setups die je kan verwachten!

  • Virtual Reality
  • Playseats
  • Rockband Setup
  • Arcade kasten
  • OSU!
  • Dance Dance Revolution
  • Beat Mania
  • Super Smash Bros.
  • Gaming PC's