Pers en Media Registratie

Een artikel schrijven over de subculturen van anime en cosplay doe je het beste op AnimeCon, de langstlopende Nederlandse animeconventie.

Leden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten kunnen een gratis Persbadge voor het festival krijgen bij de V.I.P. rij aan de inschrijfbalie. Neem wel je NVJ-Perskaart mee. Leden van vergelijkbare internationale organisaties wordt aangeraden vooraf contact met ons op te nemen, zodat we de gegevens kunnen controleren. Indien vergelijkbaar met de NVJ ontvang je vooraf een gratis Persbadge die je tijdens het festival ook bij de inschrijfbalie kunt ophalen. Voor freelance fotografen zonder pers contacten hebben wij geen vergelijkbare regeling.

Na aanmelding wordt de aanmelding per mail afgehandeld. Zorg ervoor dat je de huisregels hebt gelezen. We vragen alle bezoekers, inclusief pers, om een tassenvergunning aan te vragen, aangezien we over het algemeen geen grote tassen toestaan in verschillende delen van het festival. Aanmelden kan via de mail bij aanmelding of bij de inschrijfbalie van het festival.

Onze fotograven

Kees Stravers

Kees in een van onze huisfotografen die elk jaar weer voor AnimeCon de leukste kiekjes schiet. 

Sinds een aantal jaren maakt kees foto's van optredens van folkbands op evenementen als Castlefest, Elfia en evenementen in Duitsland zoals het Festival Medieval of het MPS. Ook doet Kees soms model en cosplay fotografie. daarnaast is Kees ook een van onze huisfotograven die elk jaar weer voor AnimeCon de leukste kiekjesschiet en er mede voor zorgd dat wij leuke plaatjes hebben voor onze website en social media. 

Wil je meer weten over Kees bezoek hem dan op zijn Flickr of op zijn eigen website: http://www.keesstravers.nl/en/

Gerwin Derks

Gerwin is de afgelopen 18 jaar bezig als amateur fotograaf. De afgelopen 9 jaar is hij aan de slag gegaan als Stafflid afdeling fotografie en media, bij de J-POP Foundation. Dit betekent, dat je hem gerust op de AnimeCon vloer met zijn camera ziet rondlopen, om voor ons weer toffe plaatjes te schieten, die jij vervolgens weer op onze website en of social media ziet terug komen. En mocht je nu ook helemaal fan zijn van VR Chat, Gerwin is sinds 2 jaar ook gespecialiseerd in sociale VR fotografie.

Wil je meer weten over Gerwin Derks bezoek hem dan op zijn twitter: https://twitter.com/MeishiFutsuu

Nico Janssen
De eertse keer dat AnimeCon in de Broodfabriek werd georganiseerd waren de vaste fotograven van AnimeCon helaas niet beschikbaar, maar gelukkig was Nico Jansen daar onze redder(fotograaf) in nood.

Nico's fotografische passie gaat over mensen. Echte mensen die echt genieten; hij legt de focus dan ook op feesten, congressen, trouwerijen en sinds kort stock en commerciele fotografie. Hierbij gaat hij uit van authenticiteit en levendigheid.

Wil je meer weten over Nico Janssen bezoek hem dan op zijn keurmerk WildHeart Photos: https://wildheart.photos/

Persberichten

Pers Kit
We have gathered some pictures, graphics and other information you can use in our press kit:
Press @ AnimeCon

Pers Berichten
AnimeCon 2019 Ahoy Pers bericht UK
AnimeCon 2019 Ahoy Pers bericht NL
AnimeCon 2018 Pers kit 

Registreer als Pers


Heb je interesse om te schrijven over AnimeCon, vraag dan een Persticket aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier op onze contactpagina. Voeg gelieve ook informatie over je platform toe.